Men hur ar det med den arme nya eran av dejtingappar?

Men hur ar det med den arme nya eran av dejtingappar?

Hur man laddar ner och arkiverar ditt Instagram-konto

Det finns ingen aldersgrans forut dejting. Folk i alla aldrar kan befinna sig ledig fran en eller annan syfte och det ar aldrig pro sent att hitta karleken. Finns det en nedre eller ovre limit pro att hantera dessa saker? Nar ar det for sent att finn karleken kungen natet? Finns det en laglig eller praktisk aldersgrans for Tinder?

Pro de flesta dejtingappar finns det en rattslig aldersgrans gallande 18 ar. Du tvingas vara vuxen for att konsumera dejtingappar tillika om vissa har marigt att bete sig som en. Nar det galler de andra delarna av alder och dejting ar det uppe forut debatt.

Aldersgranser och Tinder

Ett tag anvande Tinder en prisstruktur i tvenne nivaer dar anvandare mellan 18 och 30 betalade $9,99 pro Tinder Plus eller $14,99 for alltsammans paketet beroende pa deras prenumeration. Brukare ovanfor 30 ar debiterades $19,99 forut Tinder Plus. Detta visade sig just besta olagligt sa det finns nu en plan prisstruktur forut allihopa.

Den fordom prisstrukturen varje inte speciellt popular. Det indikerade att Tinder varderade yngre konsument snarare aldre. Alla i 30-arsaldern straffades for att anvanda appen enbart pa grund av sitt fodelsedatum. Tack och lov ar det nu ett minne bara.

Aldrande och dejting

Enligt vissa kallor finns det miljontals over 50 gallande Tinder. All anvander garna appen for att svepa och finn en koppling eller karlek. Det stammer, gamla folk vill aven ha samfund i allihopa dess former. Nar du gott ar over 30 har aldern mindre foretrade an forr. Nar du upplever mer vill du kanna mer och ha farre kriterier runtom alder, kroppstyp och allihopa de dar ytliga sakerna som en gang verkade sa viktiga.

Manniskor fran all slag ljuger om sin alder. Nar vi ar unga blir vi aldre for att komma in gallande nattklubbar, forut att atnjuta servering i baren och for att pricka aldre partners. Nar vi ar aldre ljuger vi for att besta yngre och skamtar sedan om det, ”Ja, jag ar 40 for femte gangen” eller vad som helst. Detta ar tekniskt sett en osanning men ar sa vanligt att det ar en accepterad sadan.

Sanningen ifall alder

Sjalv ar en foresprakare fran att besta sa korrekt som mojligt nar det kommer till dejting. Pro det forsta betyder det att du ej fastnar i en vals om du inte ar pigg, ej koncentrerar dig helt eller inneha tagit en barsa eller tvenne. Forut det andra, ifall nagot langre sikt hander, finns det mindre att behova forklara. De flesta kommer inte att ha nagra problem att lara sig att du ar ett par ar aldre eller yngre an du sa fran borjan. Vissa manniskor kommer dock.

Framforallt fungerar det att besta hedersam om din alder i och med det finns manniskor dar ute som uppskattar aldre eller yngre manniskor. Singlar som minsann tycker om jatte- aldre eller avsevart yngre partners och som kan relatera bra fastan aldersskillnaden. Ifall du ljuger om din alder skulle du forspilla ifall dessa manniskor och det ar de som inneha storst chans att ha nagot framgangsrikt pa langre sikt.

Tinder kan ha borjat som en ung persons dejtingapp men den har utvecklats till nagot Mexikansk het tjej jatte- mer mainstream. Andra dejtingappar inneha i stort sett gjort lika. De uppskattar att det finns jatte- kosing att forvarva gallande att bona till allihopa aldrar sa de har gjort just det. Samhallsforandringar innebar att fler aldre manniskor ar singlar och vill dejta sa det ar vettigt for ett naringsverksamhet att tilltala den demografin ocksa.

Begraver din alder i Tinder

Ett knep som jag har sett typ ofta i Tinder ar att nagon staller in sig i en speciell alderskategori i sin profil men sedan anger sin sanna alder i sin bio. Det finns en logik i detta, speciellt om du gillar aldre eller yngre manniskor.

Om du staller in din alder sa att din profil visas i en viss aldersgrupp betyder det att du far dem i ditt foredragna intervall att betrakta dig. Att skriva sanningen i din biografi betyder att de som minsann tar sig epok att lasa sadana prylar lar sig sanningen men som redan har fatt sin nyfikenhet vackt kanske att lasa den.

Jag kan inte beratta att jag ar ett fan av den har metoden men sjalv kan kika logiken bakom det. Det ar lite som felaktig presentation och ifall du gjorde det pa produktforpackningar skulle du ringa allvarliga problem men gor det gallande en dejtingapp och det verkar acceptera.

Tinder ar ett minfalt som tar lang epok att satta sig in i och inlara sig reglerna och sederna inom. Som tur ar ar appen och likartad nu offentlig forut all aldrar, liksom de flesta som dejtar. Sa sa lange du ar over 18 sa finns det ingen aldersgrans pro Tinder.